Eggs Benedict, vandaag als avondeten.
Te heet voor mij om buiten te zijn, ik maakte er een heerlijk keuken dag bak van.
Wat deed jij met dit warme weer?
Ik kook niet vaak iets van wat op de socials voorbij zie komen.
Ik wordt wel vaak geïnspireerd maar iets volgens bijgepost recept maken is niet echt mijn dingetje. Maar heel soms gaat toch mijn antenne aan en denk ik....zou het wat.....
Gezellig drukke volle dag geweest met de kleinkinderen.
Het is traditie dat ze iets maken voor ze op vakantie gaan.
Samen mijn kleinzoon maak ik ieder jaar aardbeien jam dat blijft zijn favoriet. Met mijn kleindochter maak ik ieder jaar iets anders. Dit jaar heeft ze caramel fudge gemaakt. Ik weet niet of het goed gegaan is, de fudge was nog niet hard toen ze vertrokken vanavond. Ik ga het nog wel horen en anders is het altijd nog lekker over een nagerecht.
Pasta met spinazie en zalm.
In het recept stond gerookte zalm, ik koos voor een home made gerookte zalm filet die we bereid hebben op de Big Green egg, die blijft zoveel lekkerder dan gekochte plakjes gerookte zalm.