Fish and chips, het blijft lekker!
Heerlijke frietjes voor en afgebakken door mijn lief.
De ravigotte saus al eerder op de dag gemaakt, die smaken moeten even samenkomen.
Het beslag voor de vis deze keer gemaakt met een Leffe blond biertje.
Bramen gekregen.
We hebben heerlijke bramen gekregen van vrienden uit hun eigen tuin. Wauw wat zijn die lekker!
In de eerste instantie wilde ik er jam van maken maar ze zijn zo smaakvol dat we ze liever zo wilde eten.
Salade Niçoise, mijn vakantie liefde.
Dat blijft voor mijn onlosmakelijk verbonden met onze Franse vakanties. Ik weet nog waar ik het voor de eerste keer heb gegeten er ging een wereld voor mij open... Net als de eerste ratatouille die onze Franse camping buurvrouw maakte. Ik praat over 1977, we kregen een pannetje van haar om te proeven.
Eten is zo verbonden aan memories!!
Heerlijk bordje pasta Bolognese vandaag!
Kort maar krachtig, het stond snel op tafel.
Home made bolognese saus uit de diepvries en pasta die je in 5 minuten gaar kookt.