under-heading

Nieuw project in aantocht

04 Apr 2024

Ik voel het aan komen.
Dit wordt een Julia &Julia 2024 project. Heb jij die film ooit gezien?
Twee weken geleden een Napolitaanse pizza gebakken. Naar aanleiding van die post het boek Mastering Pizza aangeschaft.
De is het eerste pizza deeg recept wat we uit dit boek nu maken, maandag niet meegeteld dat ging mis, bleek achteraf mijn fout te zijn. Dinsdag opnieuw aan de slag, het zag er goed uit.

Lees verder...
div-line

Rode kool salade

03 Apr 2024

Dikke snee brood ( brood gisteren gebakken).
Pulled Pork ( twee weken geleden gemaakt) in de Crockpot (Pressure Cooker). Nee nee ik heb geen verdienste met het noemen van die naam maar wat ben ik verliefd op dat apparaat sinds ik hem kocht vorig jaar december.
Deze pulled pork variatie is een eigen bedenksel, eerlijk gezegd van 2 verschillende recepten een eigen mix gemaakt die geweldig uitpakte.
Procureur super mals gegaard in een zelf gemaakte bbq saus. Voordeel van zo'n saus is dat je exact weet wat erin zit en de smaak kunt sturen. Beetje saus over het vlees, de rest in een kommetje erbij.

Lees verder...
div-line

Kitchen day

02 Apr 2024

Ik maakte nieuwe pizza bollen.
Deze keer zijn ze wel gelukt.

Ik bakte een brood en ik maakte in de Crockpot Stifafo.

Lees verder...
div-line

Knetter de knetter

01 Apr 2024

Knetter de knetter wat een vet deeg.

Vandaag aan de slag uit ons nieuwe kookboek Mastering Pizza. We kozen als eerste om de Roman dough pizza 57% hydration uit te gaan proberen.
Wat een vet deeg..... Ja het stond er toch echt 54 gr olijfolie. Mijn machine kreeg het niet gemengd en nu heb ik toch een super deeghaak dus daar ligt het niet aan.....

Lees verder...
div-line