Springrolls

under-heading

Springrolls

05 Mar 2021

Het inrollen moet ik nog leren!

Het leek zo makkelijk: de springrolls van Miljuschka
Ik had alles keurig voorbereid en klaargelegd.
1 item had ik anders gedaan maar dat is niet de oorzaak van een andere uiterlijk!
In het recept van miljuschka werd de buikspek gekookt.
Ik had mooie buikspek gekocht bij Kloosterboerderij van Buuren in Horssen en deze op de Big Green Egg gegaard.
24 uur gemarineerd in Indische kruiden en slow cooking gegaard op d ebig green egg.

Klik hier om het recept te bekijken.

Hoe krijg je alles zo mooi ingerold als op haar foto's?
Ik vond het een heel 'gepruts' zo in zo'n dun deeg velletje!
Nee het zag er niet zo strak uit.....
Voor mij de vraag, heb ik er te veel vulling ingedaan, moet ik in rollen nog leren of is het alleen maar mijn idee dat die van mij niet goed in hun velletje zitten????( of niet goed op de foto zijn vastgelegd)

Wat het ook zijn mag, ze waren super lekker!!
Dit ga ik vaker maken, lekker vullen met wat je in de groentelade hebt liggen, mag ook lekker vega zijn!

div-line