Alle Blog posts

under-heading
Je favoriete keukentool

Je favoriete keukentool

27 Jun 2016

#Oldenhof De leukste kookwinkel van Nederland.
Heeft een winactie, ze vragen om je favoriete keukentool op sociale media te delen. Je kunt het nieuwe kookboek van George Calomabris “Greek” winnen. Iedereen die mij kent of mij volgt via mijn website, blogs, facebook pagina of twitter weet dat ik een fan ben Masterchef Australie. Ook prijken de boeken The Pressclub en de Greek Cookery from the Hellenic Heart van George in mijn boekenkast. Your place or mine welke hij samen met mede jury lid Gary Mehigan geschreven heeft pronkt ernaast. Toen der tijd heb ik ze in het buitenland gekocht want ze waren nog niet in Nederland verkrijgbaar. Nu heeft George naar mijn weten voor het eerst een boek in het Nederlands uitgegeven. Je snapt het al, ik wil wel graag kans maken op dat boek uit van de winactie.

Er wordt gevraagd om je favoriete keukentool te delen, nu dat is niet zo moeilijk!!

Lees verder...
div-line
Snelle hap

Snelle hap

14 Jun 2016

Wat eten we vandaag?
Herken je die vraag, iedereen denkt dat ik dat nooit heb heeft het mis!
Ook ik weet wel eens niets te eten.
Zoveel recepten en kookboeken en toch weet ik het soms niet meer.

Lees verder...
div-line
Limburgs goud

Limburgs goud

23 May 2016

Wauw, ik ben verwend vorige week door mijn buurman.
Hij was die dag voor het werk in Limburg en kwam met een hele dikke bos asperges achterom. Limburgs goud, daar wordt ik altijd blij van!!! Jammer was wel dat we 4 dagen op rij samen geen match konden maken. Hun agenda zat vol met afspraken en die van ons ook. Nu weet ik, dat was ook niet zijn insteek, maar als je zo verwend wordt dan is het ook leuk om er samen van te genieten. Een asperge dineetje heeft hij nu nog gewoon tegoed ☺

Vrijdag zaten we 'onverwacht-spontaan' met z'n drieën aan tafel. Het hoofdgerecht was gepland voor deze avond, het voorgerecht snel erbij verzonnen voor de gezelligheid.

Lees verder...
div-line
Zalm koud roken

Zalm koud roken

09 Apr 2016

Er kan niets mis gaan, iedereen kan dit!

Benodigdheden: zalm, zeezout, suiker, rookmot, rookmothouder oftewel een cold smoke generator, BBQ met deksel of een kartonnen doos.

Lees verder...
div-line