Alle Blog posts

under-heading
Knolselderij soep

Knolselderij soep

24 Mar 2017

Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel....
Ook hier in huis :-)
Ik hou meer van soep dan mijn eega, dus als hij een avond thuis niet mee eet dan weet ik het wel....
Ik had er nog wel een paar soepjes op mijn wensen lijstje staan, maar ja er lag nog een knolselderij in de koeling en daar moest ook nog iets mee gebeuren.

Lees verder...
div-line
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

14 Mar 2017

Vitello Tonnato, wie kent het niet?

Een super Italiaans voorgerecht, makkelijk te maken, lukt altijd.
Het enigste wat je goed in de gaten moet houden is de kern temperatuur van het vlees. Maar daar hebben ze gelukkig kern temperatuur meters voor uitgevonden :-)

Lees verder...
div-line
Erg lekker !

Erg lekker !

08 Feb 2017

Afgelopen zaterdag was het weer eens VEMM avond.
VEMM staat voor de 4 voorletters van onze voornamen. Wie zijn onze? Die van mij en die van 3 oud collega’s.
Hoe lang we elkaar kennen weten we niet precies, maar 2 van de 3 waren ook op mijn bruiloft en dat was in 1981.

Lees verder...
div-line
Persiana

Persiana

28 Dec 2016

Onder de Kerstboom lag oa voor mij het boek Persiana van Sabrina Ghayour.
Recepten uit het Midden-Oosten en verder. Een keuken waar ik niet veel van af weet. Volgens de beschrijving staat het vol met 100 moderne, eenvoudige recepten met de unieke smaak van de Midden-Oosterse keuken.
Vandaag meteen iets uitgeprobeerd, Kip met ras el hanout en granaatappel pitjes met een heerlijke yoghurtdressing, met niet al te veel ingrediënten zet je inderdaad een heerlijke maaltijd op tafel.

Lees verder...
div-line