Alle Blog posts

under-heading
Limburgs goud

Limburgs goud

23 May 2016

Wauw, ik ben verwend vorige week door mijn buurman.
Hij was die dag voor het werk in Limburg en kwam met een hele dikke bos asperges achterom. Limburgs goud, daar wordt ik altijd blij van!!! Jammer was wel dat we 4 dagen op rij samen geen match konden maken. Hun agenda zat vol met afspraken en die van ons ook. Nu weet ik, dat was ook niet zijn insteek, maar als je zo verwend wordt dan is het ook leuk om er samen van te genieten. Een asperge dineetje heeft hij nu nog gewoon tegoed ☺

Vrijdag zaten we 'onverwacht-spontaan' met z'n drieën aan tafel. Het hoofdgerecht was gepland voor deze avond, het voorgerecht snel erbij verzonnen voor de gezelligheid.

Lees verder...
div-line
Zalm koud roken

Zalm koud roken

09 Apr 2016

Er kan niets mis gaan, iedereen kan dit!

Benodigdheden: zalm, zeezout, suiker, rookmot, rookmothouder oftewel een cold smoke generator, BBQ met deksel of een kartonnen doos.

Lees verder...
div-line
Nog geen voorjaar

Nog geen voorjaar

24 Mar 2016

Rond de Pasen begint voor mij meestal het voorjaar.
Ik wordt dan happy als ik ergens een beetje voorjaarsgevoel vandaan kan halen.

Ik krijg een voorjaarsgevoel bij het eerste kopje koffie in de zon in de tuin. Een aperitiefje drinken voor het eten en dan met je rug tegen de garagemuur staan die nog warm is van de lentezon maar het dan nog net te koud is om er bij te gaan zitten. Fietsen met de jas open en van de eerste witte asperges op mijn bord.

Lees verder...
div-line
Gehaktbrood  Meatloaf

Gehaktbrood Meatloaf

21 Feb 2016

Al ooit eens meatloaf gemaakt?

Ja ik heb het al eens eerder meatloaf oftewel gehaktbrood gemaakt maar het was nog nooit zo lekker als deze, wauw.
Ik vindt groene peperkorrels, je kent ze wel die ingelegd zijn en in een potje of blikje zitten, erg lekker. Ik ben ook verzot op pepersaus dus toen ik dit recept tegen kwam wist ik het meteen, dat ga ik maken.

Lees verder...
div-line