Rendang pedis

under-heading

Rendang pedis

28 Jan 2021

Vandaag greep ik mis in de keukenla, dat gebeurd niet vaak!
Ik gebruik zelden pakjes en zakjes, te veel zout, geur, kleur en smaakstoffen.

Echter op alle regels zijn uitzonderingen, ik gebruik soms wel boemboe verse kruiden zakjes.
Ja die zakjes met zo’n smurrie erin.
Kruiden smurrie aanbranden, vlees erbij, beetje water, lekker 3 uurtjes sudden, kokosmelk erbij en klaar. Simpel niet moeilijk en altijd lekker.

Tja vandaag greep ik dus mis, er lag niets in de la en dit moest het toch worden, ik had het vlees al gesneden.
Met de stoel voor mijn kookboeken gaan zitten en zoeken, recept gevonden en wonder boven wonder ik had alle ingrediënten in huis, zelfs de palmsuiker.
Een half uurtje later lag het vlees lekker te sudderen en dan heb je er geen omkijken meer aan.
Eigenlijk was het geen werk, ik denk dat ik deze boemboe verse kruiden zakjes nu ook nooit meer koop want dit was zeer geslaagd.

href

div-line