Wildzwijn wangen

under-heading

Wildzwijn wangen

16 Dec 2020

Wild zwijn wangen met een chocolade touch in de jus.

Ik ben een lucky girl, ik heb een klantenkaart van de HANOS. Ik kom daar vaker om lekkere en of bijzondere dingen te scoren.
Diegene die mij een beetje volgen weten dat ik altijd een pak brickdeeg in mijn winkelwagentje leg, wij eten zo vaak home made loempia’s uit de Airfryer, maar dat even terzijde.

Deze keer wil ik de Wildzwijn wangen onder de aandacht brengen. Dit stoofvlees is na bereiding zo lekker mals. Laat je niet afschrikken door de naam wangen. Voor mij part noem je het gewoon stoofvlees, maar geef het product een kans.
Ik kan niet in je portemonnee kijken maar durf toch wel te zeggen dat dit onbekend stukje vlees voor veel mensen binnen hun bereik ligt. Het kost nl € 9,95 excl. btw ( 9%) per kilo. De verpakkingen zijn rond de 1.7-1.9 kilo.

Nu in COVID-19 tijd mag iedereen, ook zonder pasje, winkelen in de groothandels. Ik kan niet genoeg benadrukken, maak er gebruik van. Verruim je kennis, koop producten die je niet kent. Pak nu je de kans om horecakwaliteit te kopen voor thuis! En nee ik heb geen aandelen :-) maar ik gun iedereen gewoon het plezier van het winkelen daar!

Dit recept heb ik van Daniel gekregen.
Ik had niet alle ingrediënten in huis die hij gebruikt heeft maar met enkele alternatieven is een prachtig en smaakvol gerecht geworden.
Peperkoek toevoegen aan de jus op het laatst dat zal bij vele van jullie wel bekend zijn, maar pure chocolade toevoegen zal voor vele nieuw zijn!
Het geeft nu net dat extra beetje diepgang aan de jus.

Het receptuur is zoals ik het gemaakt heb, onderaan het recept bij bronvermelding staat een linkje naar het originele recept.
Mocht je dit gemaakt hebben, leuk als je het mij laat weten!

div-line