under-heading
Lolly ( lollie) van geitenkaas
Lolly ( lollie) van geitenkaas
Venkel tuinbonentaart
Venkel tuinbonentaart
Romige peterselie-prei soep met paddenstoelen
Romige peterselie-prei soe ...
Prima Lasagne
Prima Lasagne
Sticky toffee puddingkjes
Sticky toffee puddingkjes

Als je door mijn website bladert zie je in een oog opslag dat ik niet vegetarisch ben, toch wil ik mijn vegetarische bezoekers niet teleurstellen en heb ik, naar ik meen, een leuk menu samengesteld.

Te beginnen met een lolly van geitenkaas. Ik heb me laten vertellen dat geitenkaas van het merk Bertine vegetarisch gestremd is. Vandaar dat ik dit menu begin met mijn leuke geitenkaas lolly.

Daarna een punt van deze overheerlijke venkel tuinbonen taart. Neem er even de tijd voor, zo’n 5 minuutjes extra en dop de tuinbonen dubbel. Je inspanning zal beloond worden.

De volgende gang is een heerlijke romige peterselie soep met paddenstoelen. Je kunt er altijd voor kiezen om de crème fraîche weg te laten... maar ja dan is de soep wel iets minder lekker. In dat geval zou ik dan kiezen voor een andere soep.

Als hoofdgerecht stel ik voor deze super heerlijke lasagne, je moet dan wel de Parmezaanse kaas uit dit gerecht vervangen door een andere pittige kaas die wel geschikt is voor vegetariërs.
Vindt je de saus maken te veel werk dan kan je goed volstaan door daar een kant en klare passata voor te gebruiken, wel eentje van goede kwaliteit. Proef deze en breng eventueel hoger op smaak. 
De gremolata moet je echt maken, dat geeft dit gerecht, buiten het feit dat het super lekker is, net dat kleine beetje extra.

Tot slot kies ik voor een echt Engels warm nagerecht sticky toffee pudding. Het klinkt alsof het pudding is maar zijn het warme cakejes gevuld met rozijnen en dadels. Serveer daar de toffee saus bij en je het een geweldige afsluiter van je menu.