Wat lief !!

under-heading

Wat lief !!

27 Jun 2024

Wat lief en wat bijzonder !!
Vandaag weer een zomers dag in Nederland. Twee dagen geleden bakte ik voor ook zo’n warme dag een heerlijk olijvenbrood met rozemarijn. Dat brood viel zo in de smaak dat ik voor vandaag hetzelfde brood gebakken heb maar nu zongedroogde tomaatjes.

Als het zo warm is dan houden wij van simpel en niet te zwaar eten. Voor vandaag was dat een kopje tomatensoep met dit brood.

Wat kan het weer toch snel veranderen. Twee weken geleden waren we in Frankrijk, om precies te zijn in een mooi Natuurhuisje in Antully, toen heb ik daar nog een dag m’n laarzen aangehad. Dat huisje was fantastisch, wat hebben we daar genoten. Gastvrij onthaal, super schoon, van alle gemakken voorzien en een mooie serre eraan waar het goed vertoeven is.

( lees meer hierover in mijn blog van 23 juni 2024)

Helaas was het weer niet zomers en had mijn lief een dik wintervest meegenomen en daar in de kast gehangen. Lang verhaal kort houdend, toen we de Nederlandse grens overreden kregen we een appje dat het vest daar nog hing.

Wat gebeurde er gisteren, de deurbel ging en daar stond de (Nederlandse) eigenaar van het huurhuisje met het vest van mijn lief. Ze was op weg naar Amsterdam en kwam het even afgeven. Zo ontzettend lief, ik heb hier geen woorden voor!
Ik hoop voor haar dat niet iedereen iets laat liggen, dan kan ze wel een koerierdienst starten….

Op naar morgen, dan is het wat koeler, zo rond de 22 Graden en dat is meer mijn temperatuur.

div-line