Mijn 2e pate en Croute

under-heading

Mijn 2e pate en Croute

24 Jul 2022

Spannend, mijn 2e paté en croute is klaar.
Eigenlijk was ik best wel tevreden over mijn 1e paté en croute al vond ik het deeg te zout.
Ik had het recept gevolgd van @debuyer ( met merk van mijn en Croute vorm)
Petra @tronelleke reageerde daarop en stuurde mij haar deeg receptuur toe. Ik had meerdere vragen toen, ik kreeg steeds antwoord, zo fijn als mensen die zoveel kook kennis hebben je verder helpen!
Het recept wat zij mij toestuurde heb ik nu gebruikt, ik ben heel benieuwd!
Altijd leuk om te proberen iets te perfectioneren echter wel stapje voor stapje daarom heb ik deze keer alleen gekozen voor een andere deeg, de vulling is hetzelfde.
Ook deze keer kwam het vlees van scharrel boerderij: Kloosterboerderij van Buuren in Horssen.
Zij brengen hun eigen koeien en buitenvarkens naar een regionale slachterij en verwerken het daarna zelf op ambachtelijke wijze in hun slagerij.
Je kunt bestellen wat je wenst in elke hoeveelheid die je wenst, super fijn!
Zo en nu moet de paté eerst nog afkoelen voordat ik de aspic erin kan schenken. Daarna wachten wachten en nog eens wachten voor we hem mogen aansnijden.
Ik had nog wat vulling over, nog snel een mini paté en croutje gemaakt in een paté vorm. Die mag wel eerder aangesneden worden

#pateencroute
Hier het recept van mijn 2e pate en croute

div-line