under-heading

Kip in mostersaus

19 Aug 2021

Heb jij dat ook wel eens?
Dat een gerecht in een korte tijd steeds je aandacht trekt.
Ik kwam het tegen al zoekende naar een ander gerecht in een kookboek, mijn schoonzoon stuurde mij een linkje toe van een website en ik zag kort geleden een post op Instagram van domainemalpaskookt
In basis zijn de gerechten hetzelfde, grof gezegd: kip, witte wijn, mosterd en room
Ik heb voor het recept van Boor van Domaine Malpas gekozen en wel om een hele simpele reden. Daar moesten veel verse kruiden in waaronder de hier in huis heel geliefde dragon.
Ik had niet de voorgeschreven basilicum in huis maar ik denk eerlijk gezegd niet dat dit heel erg is( al weet ik dat dus niet zeker)
De rest vd kruiden lekker vers uit eigen kruidentuin en je snap wel, een beetje extra dragon gewoon omdat we dat lekker vinden!
Geserveerd met witte rijst en bonen, de tomaatjes zijn voor de kleur ????

Gerecht bereid in m'n kleine petromax, het recept was voor 8 personen, kwestie van aanpassen voor 2 ????

De volgende keer ga ik het wel voor 8 personen maken en stop ik met de bereiding als de room erbij moet en ga ik het invriezen.
Makkelijk voor later : ontdooien, room erbij en effe sudderen. Idiaal voor een off day!

Uit bovenstaande begrijp je wel dat we het lekker vonden anders denk ik niet na over de volgende keer!!
O ja, ik dronk er een rood wijntje bij, mijn lief een witte.
Wat zou jij hierbij drinken?

Wil jij dit gerecht ook maken, Klik hier voor het recept

Fijn weekend allemaal!

div-line