under-heading

Rosbief sous vide

27 Aug 2020

En af grillen op de Big Green Egg.

Vandaag een stuk rosbief uit de diepvries gebruikt voor de #augustus2020challenge.

Normaal zou ik dit vlees niet invriezen, door Corona ging van de ene op de andere dag een gepland etentje in maart niet door.
Nu werd het toch wel tijd dat het vlees uit de diepvries tevoorschijn kwam.
1 kilo, tjee wat veel.... Vandaag warm en morgen koud voor de lunch en dan zie ik wel verder.

Rosbief sous vide bereidt ( ik vindt het eigenlijk geen koken, maar het is wel makkelijk) en daarna af gegrild op de Big Green Egg ingesmeerd met Mother of all the rubs.
Geserveerd met bio-wortelen geraspt op de #magimix met een frisse dressing.
Vanmorgen lekkere aardappelen gehaald bij mijn super gesorteerde aardappelhandelaar #marconoorloos
Wat wil een mens nog meer?

Dag 27/31 van de challenge voltooid!!
Voor ons is het weekend vandaag al begonnen ????, heerlijk 3 dgn vrij!

div-line