Een perfect huwelijk

under-heading

Een perfect huwelijk

28 Oct 2013

In een perfect huwelijk vul je elkaar aan en haal je het beste in elkaar naar boven. De ene keer heb jij het voor het zeggen en de andere keer je partner en daar moet een goede balans in zijn.

Dit gerecht voldoet aan die eisen. De gestoomde zalm is al heerlijk van zichzelf, zo ook de bois-boudransaus. Bij de ene hap heeft de zalm het voor het zeggen en bij de andere hap de bois-boudransaus maar samen vormen deze een perfect stel.

Meer valt er niet over te schrijven, althans…. maak de saus ruim een halve dag of langer van te voren dan is hij super op smaak.
O ja en nog wel iets, mijn dochter houd niet van rauwe uitjes/sjalotjes maar ze vond deze saus erg lekker. Ze heeft zelfs de saus die over was mee naar huis genomen.

De saus komt uit mijn nieuwe kookboek aanwinst Sauzen zoet en hartig van Michel Roux ( grappig zo’n achternaam ☺ voor een sauzen boek)
isbn nr 978 90 5956 424 4
Een heerlijk boek met mooie sausen en serveertips. Misschien iets voor je verlanglijstje voor de aankomende feestdagen?

div-line