MISSI GESLAAGD: 2e x KALFSWANG

under-heading

MISSI GESLAAGD: 2e x KALFSWANG

11 Dec 2012

Ik ben helemaal in de ban van kalfswangen.
De eerste keer dat ik ze ooit gegeten heb vond ik ze NIET lekker. Toch hoorde ik er iedereen over roepen dat het zo lekker is. Het liet mij niet los; ik moest het weten !
Begin december heb ik ze bereid volgen een recept uit het tijdschrift de Foodies met ketjap en balsamico azijn, wij vonden het super!

Vorige week waren ze in de aanbieding en deze keer liet ik ze dus niet links liggen.
Natuurlijk kon ik weer hetzelfde recept maken mat dat ligt niet in mijn aard.
Deze keer heb ik ze bereid volgens een basis recept en lekker ingevroren.
Uiteraard is dat basisrecept op zich al heerlijk genoeg maar ik wilde er toch een soort of 'feestelijk' gerecht van maken. Volgens mij is het gelukt, de gerookte spekjes en de bietenpuree met gegrilde bietschijfjes gaven het gerecht een leuke touch.

Missie geslaagd: kalfswangen zijn mits goed breid super lekker !!!

Een heel prettig bijkomend iets is, dat als je de kalfswangen lekker in het weekend op het vuurtje gaar laat sudderen en invriest, je binnen 30 minuten doordeweeks iets lekkers op tafel hebt staan, handig toch !!

div-line