Ik kook niet vaak iets van wat op de socials voorbij zie komen.
Ik wordt wel vaak geïnspireerd maar iets volgens bijgepost recept maken is niet echt mijn dingetje. Maar heel soms gaat toch mijn antenne aan en denk ik....zou het wat.....
Ik had het bij een post van jessicakookt.
Zij maakte een kip recept in de crockpot en laat ik nu verliefd zijn op bijna alles wat uit die magische pot komt!
Ik keek over de ingrediënten lijst en zette alleen de kip op mijn boodschappen lijst, de rest dacht ik wel te hebben.
Je voelt het al aankomen, dacht....ik kwam balsamico azijn tekort. Effe Googlen en als vervanger kan je rode wijnazijn met sojasaus gebruiken dus vulde ik de balsamico aan met rodewijn azijn en sojasaus, op hoop van zegen.
Hoe het gerecht dus echt moet smaken weten we niet, maar dit was lekker.
Misschien de volgende keer een ietsie pietsie minder chili vlokken maar dat is persoonlijk.
Ik gebruikte geen kipdij met bot maar uitgebeende kipdijfilet omdat mijn lief niet zo weg is van botjes.
De kip was botermals, helaas was de saus niet zo mooi rood van kleur als op de foto van Jessica. Jessica hoe heb je dat gedaan?
We hebben ervan genoten en er gaat nog een portie de diepvries in voor een 'eten uit de diepvries dag'