Home made rijsttafel

under-heading

Home made rijsttafel

27 Jan 2024

Ben jij wel altijd blij met wat je gekookt hebt? Ik niet zo vaak.....klinkt gek....natuurlijk ben ik zeer vaak tevreden met het eindresultaat....maar er is altijd een duiveltje in mijn hoofd die zegt 'Marion het kan beter'

Vandaag had ik het ook weer, gelukkig maar over een item : de Atjar die ik gisteren gemaakt heb. Hij heeft of nog niet lang genoeg gestaan... of het wordt niet beter dan dit....hij is nu nog niet genoeg op smaak, niet 'krokant' en niet zuur genoeg naar mijn smaak. Verder was ik super blij met onze avondmaaltijd.
Heerlijke home made Daging smoor uit de @crockpot, jasmijn rijst, banaan in brickdeeg uit de @airfryer ( frituren is niet mijn ding) en Sajoer groenten.

De rest is gekochte aanvulling zoals oa de seroendeng van @orientalnijmegen
De tafel in sfeer gedekt met twee rode lopers en een mix van serviesgoed. @hiptafelen schaaltjes en ovaal bordje @makro ovenvaste tapas borden (ze zijn minimaal 15 jr oud, maar nog steeds trendy) @hanos schaaltjes @action houten onderborden en servetten van de Franse markt in Vasion la Romaine, het gaat om het totaal sfeer plaatje.
Het voelde als uit eten maar dan met home made food.... Eigenlijk best wel meer dan tevreden!

div-line