Te hoge verwachtingen

under-heading

Te hoge verwachtingen

29 Oct 2022

Na 2 recepten uit Sergio Herman's kookboek smaakmakers te hebben gekookt die we erg lekker vonden was de verwachting misschien iets te hoog gespannen.
Niet dat het niet lekker was....maar uhhu we hadden een andere verwachting na het goed lezen van de receptuur.
Maar goed ik weet dat iedereen gerechten anders ervaart. Ik heb goed geproefd tussendoor maar kon het helaas, maar mijn idee, niet voldoende bijsturen zodat het voor ons een top gerecht werd.
Aan tafel hebben we beide het eea geanalyseerd, we gaan zeker te weten nog een keer op herhaling maar dan met een eigen touch. Dat maakt koken nu zo leuk, uiteindelijk je eigen draai eraan geven!
Aan het vlees ( zijlende) van @kloosterboerderijvanburen lag het niet, dat was super mals.
Ingrediƫnten van dit gerecht waren : zijlende, beukenzwam, boleten, witte bonen, fond, tomaat, dragon, kervel, knoflook, gefrituurde knoflook, groene peper korrels, zwarte peper, mosterd, geslagen room.
Is jouw verwachting soms ook te hoog gespannen bij een nieuw gerecht?

div-line