Geglaceerde zalm

under-heading

Geglaceerde zalm

15 Apr 2022

Zalm geglaceerd met teriyaki saus, peultjes, paprika, chili pepertje, bimi, taugé en natuurlijk niet te vergeten het restant van die schattige mini paksoi van een paar dagen geleden.
Die gietijzeren 1 persoons 'pannen' blijven een genot om te gebruiken.
Ik verwarm ze best heet voor op de gaspit.
O wat sist en pruttelt dan dan altijd heerlijk als ik alles erop leg. Voordeel is echt dat alles heerlijk warm is/blijft terwijl je eet.
Bij de pannen zitten houten onderborden anders zou je ze niet op tafel kunnen zetten.
De teriyaki saus heb ik al vaker gemaakt, de rest is gewoon kort bakken, mixen en mengen. Nog een beetje noodles erbij gekookt en de zalm bakken.
Nieuw vandaag was de gedroogde zeewier. Die had ik ruim op tijd geweekt, maar tja we waren er beide niet van onder de indruk.
Nog even verder kijken wat ik er mee kan doen, iemand van jullie nog tips?
Op de verpakking staat niets vermeld en ook Google-en bij de leverancier leverde me alleen een weektijd op.
Nu lekker met de beentjes op de bank, laat het Paasweekend maar beginnen!
Ik wens jullie alle alvast een goed Paasweekend!!

div-line