Geglaceerde zalm

under-heading

Geglaceerde zalm

11 Mar 2022

Heerlijke zalm geglaceerd met teriyaki saus en mihoen, wortel en komkommer.
Zalm en zelf gemaakte teriyaki saus blijft een perfecte match.
Vandaag wederom een heerlijke dag waar we van hebben genoten.
Wat de dag voor ons ook feestelijk maakt is dat we familie, vrienden en collega's hebben laten weten dat de koffie en de wijntjes weer op hun staan te wachten.
Wij heffen de ontmoetings beperkingen op die we hadden i.v.m. de gezondheid van mijn lief.
Voorzichtigheid blijft, dat zal gedurende de hele chemotijd die nog in het verschiet ligt zo zijn, dat spreekt voor zich.
Maar toch, het wordt weer tijd om van het leven te gaan genieten met iedereen die ons lief is!
Met het appje van vandaag willen we ook symbolisch de zware tijd van aferese en stamceltransplantatie afsluiten❤️
Ook de huidige wereld situatie heeft invloed gehad op ons besluit van vandaag anders hadden we dit appje misschien nog voor ons uitgeschoven....
We moeten genieten van alle fijne momentjes die het leven ons geeft.
Genieten is best gek als je ziet hoe de wereld op ontploffen staat maar we helpen er niemand mee om onszelf dit nu te ontzeggen....
Proost en een fijn weekend allemaal ????
Ook dit recept ook maken?
Klik hier voor het recept

div-line