Volbracht

under-heading

Volbracht

24 Apr 2023

Volbracht, daar mag op geproost worden en de slingers hangen!
Gisteren hadden we wat te vieren, officieel klaar met het 2 jarige studie behandelplan. (studie is er op gericht om te onderzoeken of een ander soort chemo ook volstaat om de ziekte van Kahler te onderdrukken)
Dat dit traject veel van hem, mij en iedereen om ons heen gevraagd heeft moge duidelijk zijn. Het was ons wel verteld dat het zwaar zou zijn maar ach op dat moment heb je nog werkelijk geen idee waar ze het over hebben en hoe lang een intensieve 2 jarige behandeling dan wel niet is…. Ondertussen snappen we wel dat er mensen uit de studie zijn gestapt maar mijn lief is een volhouder, hij heeft het volbracht: chapeau!!
Nu niet achterom kijken maar vooruit!!
Mijn lief krijgt nu 3 weken medicatie rust alvorens te starten met levenslang slikken van Lenalidomide pillen. Steeds kuren van 4 weken en elke 4 weken een controle. Van een vriend van ons, die dezelfde ziekte heeft weten we dat hij daar ‘prima’ mee kan leven, hopelijk telt dat voor mijn lief ook!
Om een DIKKE punt achter deze zware tijd te zetten gisteravond op DE EERSTE vrije dag samen met onze buurtjes geproost en genoten van:
- asperge soepje met rivierkreeftjes
- asperges surf en turf (kreeft staart, Parmaham, Coppa ham, Hollandaise saus en kreeftenolie.
- heerlijk frisse mango dessert met Griekse joghurt, slagroom, meringue en witte chocolade.
Wat ik al schreef, nu de start van 3 medicatie loze weken, we gaan veel proosten en genieten, werken aan een goede conditie, af en toe nog een traantje laten voor de verwerking en weer ‘n weg vinden in onze nieuwe leven.
Lieve volgers, in deze medicatie rust periode neem ik een multimedia rust pauze. Als je me mist, er is niets aan de hand, gewoon even ons leven resetten. Ik blijf jullie wel volgen en ik blijf wel koken maar zelf post ik even niets!
Vier het leven, op welke manier dan ook!

Proost
Liefs Marion

#samenzijnwesterk #ziektevankahler #hovonstudie #asperges #kreeft #hollandaise #surfenturf

div-line