Old and New

under-heading

Old and New

18 Apr 2023

Old meets New
Vorige week weer een heerlijke hoeveelheid Bolognese saus gemaakt voor de diepvries, eerlijk is eerlijk, goede saus kost veel tijd maar daar geniet je zoveel keren van.
Ik ben/was op zoek naar een plat houten onderbord voor dit nieuwe schaaltje die ik gekocht heb bij @hiptafelen
Ik heb houten komachtige onderborden maar afwisseling vindt ik leuk.
@hip_by_marc plaatste een "oproep" om foto's met hout te delen. Ik wordt vrolijk van zo'n oproep. Je gaat op een leuke manier kijken naar wat je zelf in huis hebt. De vorige keer gebruikte ik mijn Kerst serveerplank. Deze keer misschien het oudste wat we in huis hebben.
Van deze houten borden ontbijten we al 42 jr 3 mnd en 4 dgn minus vakantie en een mooie met servies gedekte tafels met de feestdagen. Ik had ze al lang voor ons trouwen, ja dat was toen der tijd, verzamelen voor je uitset.

Klik hier voor het recept van Mijn bolognese saus

De borden zijn nu mooi doorleeft, wauw als die eens konden praten.
Voor de foto heb ik ze opnieuw ingesmeerd met olie voor snijplanken, nu zijn ze nog mooier geworden, dat had ik veel eerder moeten doen maar dat terzijde.
Eerlijk gezegd hoef ik niet meer op zoek naar iets anders, oud en nieuw kan perfect samen.
In deze nieuwe groen gemĂȘleerde kom borden, toen ik ze kocht zag ik er al een mooi blank gerecht zoals kabeljauw beurre Blanc in zodat de groene structuur van het bord dan tot z'n recht zou komen, echter vandaag serveerde ik er pasta Bolognese in. Dat komt ook mooi tot z'n recht in dit bord.
Geserveerd met gekleurde tomaatjes en over de tomaten mijn eigen heerlijke basilicum olie gedruppeld.

#pastabolognese #hiptafelen #hippebackdrop

div-line