Soul food

under-heading

Soul food

17 Jun 2022

Soul food dat is wat mijn lief vandaag wilde eten.
Terug rijdend uit het ziekenhuis, waar we weer een gesprek hadden met de hematoloog, zaten we happy in de auto. Ze heeft weer toestemming geven voor de volgende kuur. ( Je kunt maar ergens happy van worden)
Dus start mijn lief maandag weer aan de volgende chemokuur. Ondertussen zijn we al bijna 14 mnd on route en hebben we er nog 11 chemo maanden te gaan.

Wat ik al zei, hij/wij hadden geen zin in de geplande maaltijd.
Soul food dat was wat hij wilde en met deze zomerse temperatuur is dat voor hem ( en mij) bruchetta met tomaten.
Om er een beetje een maaltijd van te maken heeft hij er een kipspies bij gegrild op de Big Green Egg.

Deze mijlpaal moet gevierd worden.
Wat hebben we er bij gedronken: een eigen 'import' wijn. Geproefd en gekocht in de Bourgogne, Domaine la Monette in Mercuray, beheerd door een Nederlands echtpaar die biologisch produceren.
Op naar een goed eindresultaat van de volgende kuur drinken we nu de fles leeg!


Klik hier voor de tomaten bruchetta

Fijn weekend allemaal!

div-line