Altijd iets over

under-heading

Altijd iets over

04 May 2022

Ik had er geen zin in vandaag, weer leftovers wegwerken....
Ik ging de keuken in na een drukke dag en dacht, kom op Marion gewoon doen.
3 leftovers weggewerkt, quiche uit de diepvries, peultjes uit de groente lade en geitenkaas uit de kaas lade.
Peultjes in de lengte doorgesneden en gewokt. Gemengd met rucola en snel een dressing gemaakt van olijfolie -witte wijnazijn- mosterd -Italiaanse kruiden-honing - en zwarte peper uit de molen.
Geitenkaas erover en de opgewarmde quiche erbij.
Nog net de laatste zonnestralen in de rug buiten met het eten.
Eerlijk is eerlijk het smaakte heerlijk.
Nu nog nagenieten van m'n laatste slokje witte wijn en eigenlijk best wel tevreden over de maaltijd van vandaag!
Zo erg zijn leftovers toch eigenlijk ook niet.....

div-line