Peper kersen jus

under-heading

Peper kersen jus

19 Mar 2022

Eendenborstfilet met bietjes en een peper-kersenjus.

Een poosje geleden zag ik een uitzending van masterchef Australië, daar werd een gerecht geserveerd met bovenstaande ingredients.
Mijn interesse was gewekt, vandaag uit het niets zelf aan de slag gegaan, recept werd nl niet vrijgegeven.
De gebruikte inheemse peper is in Europa niet te verkrijgen, ik heb gewoon zelf wat verzonnen met oa diepvries kersen en rosé 'peper'.
De gepickelde bietjes werden 'opgerold' en leken opgestapeld dan op een roosjes, dat lukte mij niet helemaal (bieten plakjes scheurde, moeten dus nog dunner) maar dat is uiteindelijk alleen maar presentatie, de smaak was goed al mag de saus mag nog wel een kleine fine tuning.

Al met al wel erg tevreden over het resultaat!!

Klik hier om naar het recept van deze jus met rode pepers en kersen te gaan

div-line