under-heading

Herkansing

03 Jan 2022

4 dgn geleden deze stoof gegeten.
Dit stoofgerecht viel althans voor ons, was teleurstellend. Ik had iets anders verwacht.
Het zo mooi beschreven slow cooking Vietnamese street food kook feeling ging toen compleet aan ons voorbij. De mee gekookte aardappel en wortel voor de laatste 20 minuten gaf ons meer het gevoel van een slechte boeuf bourguignon met 5 spice kruiden.

Vandaag de andere helft vd Vietnamese runder stoof uit de diepvries gehaald. Deze keer mijn hart gevolgd. (Hier zat de aardappel en wortel nog niet in)
Vlees opgewarmd en er rijst bij gekookt.
Peultjes en punt paprika gebakken.
Tijdens het opwarmen even de vlees en saus geproefd, kaneel en vijf spices waren nog steeds duidelijk aanwezig.
Snel wat super zachte gedroogde abrikozen fijn gesneden en toegevoegd aan de groenten. Perfecte match met het vlees!
Heerlijk gegeten!!

Zo zie je maar weer, volg je gevoel!!

div-line