Vissoep met langoustine

under-heading

Vissoep met langoustine

12 Jan 2020

Wat zag het er mooi uit!

Hé hé eindelijk staan de recepten nu allemaal online.
Een paar keer per jaar eten wij met buurtgenoten bij elkaar.
Wij noemen het ‘straatdiner’ maar eigenlijk is dit een verkeerde benaming, onze straat is veel groter.
“Het straatdiner” heeft betrekking op 5 huishoudens en bevat 8 personen. Het is altijd een gezellige happening!
Een keer in ongeveer 1,5 jaar ben je aan de beurt.
Afgelopen 21 december was het onze beurt en al zeg ik het zelf, we hebben ons uitgesloofd.
Het was vlak voor Kerst en daarom hebben we er voor deze ene keer een 8 gangen diner van gemaakt. Alle gerechten hadden we van tevoren getest en op de avond zelf zijn ze ook allemaal naar wens gelukt. Iedereen zal zijn eigen favorieten hebben gehad maar voor mij waren dit de 3 toppers

- Vissoep met langoustine( eigen recept)
- Kabeljauw met pistache pijnbomenkost (recept Yotam Ottolenghi)
- Klassieke Beef Wellington met rode wijn saus ( recept Gordon Ramsay)

Alhoewel er nog meer eigen recepten op het menu stonden oa Pulled pork bitterbal uit de airfryer gaat mijn voorkeur toch uit naar de vissoep.
Hij was erg lekker en ook nog eens plaatje om te zien!
Voor 2020 is alles al ingepland, we hoeven alleen maar aan te schuiven, pas in 2021 zijn wij weer aan de beurt.
Ook een heerlijk vooruitzicht, wij zijn benieuwd wat de andere gaan maken!

div-line