Puy Linzen salade

under-heading

Puy Linzen salade

08 Sep 2016

Deze Puy linzen salade zit barstens vol heerlijke smaken.
In de eerste instantie denk je, tjee past dat allemaal wel bij elkaar. Maar het resultaat is verbluffend !!

Haak niet af bij het lezen van de eerste zin van het recept, onder aan het recept geef ik een goed alternatie


De citroenen moesten 4 uur op de Big Green Egg met het snijvlak naar beneden.
Na ruim 1 uurtje begonnen ze hun kostbare vocht te verliezen en druppelde alles op de platsetter. Ik heb ze dus maar omgedraaid.
Na 4 uurtjes van de Big Green Egg gehaald, laten afkoelen en ingepakt voor de volgende dag.

“Knijp het sap van de citroenen uit en voeg ook wat pulp toe”. Geen idee wat er verkeerd gegaan is maar ik kreeg alleen maar vochtige pulp. Iets meer olijfolie toegevoegd als dat vermeld stond met als resultaat een heerlijke dressing. Misschien toch niets verkeerd gedaan ☺
Maar dat je nu kon zeggen dat er een echte rooksmaak aan zat, nee dat nu ook weer niet…. maar wel met een mooie intense citroensmaak vandaar dat ik ook een goed alternatief heb voor diegene die niet willen of kunnen roken.

Daarna verder het Puy linzen salade recept gevolgd. He tis een heerlijke salade geworden met bijzondere smaken, een ware smaak explosie in je mond: voor herhaling vatbaar !!

div-line