GOULASH MET PARMEZAANROLLETJES

under-heading

GOULASH MET PARMEZAANROLLETJES

08 Mar 2013

Ik kwam deze Parmezaanse rol tegen in de Foodies van deze maand.

Het recept sprak mij erg aan en ik ben er afgelopen zondag mee aan de slag gegaan, wel tijd rovend door de lange opstijftijd.
Ik ben nieuwe recepten aan het uittesten omdat wij in april weer aan de beurt zijn voor ‘ het straatdiner’
Misschien wil ik deze Parmezaans rol gaan serveren maar dan zonder de goulash die erbij stond.
Ik heb de rol gemaakt volgens het recept en er vlees en groenten bij geserveerd waarvan ik dacht dat het wel goed zou combineren. Helaas was de combinatie die ik bedacht had geen succes.
De volgende dag dan toch maar de voorgeschreven Goulash gemaakt. Met een kleine verandering: ik heb de Parmezaan rolletjes eens zo lang ( en een keertje omgedraaid) in de oven gebakken als in het originele recept stond aangegeven, die baktijd vond ik te kort.
Het resultaat met de goulash en dubbele baktijd mocht er wezen, heerlijk !!

Op twitter heb ik in de loop van de dag steeds foto’s geplaatst van de maken van de Parmezaanrol zodat iedereen mijn bezigheiden kon volgen….

De Parmezaanse rol was te veel voor ons tweeën, gelukkig heb ik er die avond ook nog een trouwe @marionsrecepten twitter volgster (die bij mijn buurvrouw op bezoek was) met een stuk van de rol kunnen verblijden :-) :-)
Leuk om later te horen dat zij de Parmezaanrol gegeten heeft met goulash en ook nog eens met pasta.

Er zit echt wel potentie in deze rol, je moet alleen even de juiste balans vinden met je bijgerechten.

div-line