TAPAS AVONDJE

under-heading

TAPAS AVONDJE

07 Sep 2011

Ik ben al weer volop aan het snuffelen in kookboeken en tijdschriften voor een feestje.
De zomer van 2011 gaat niet de boeken in als warm. De kans dat we over twee weken buiten kunnen zitten en BBQ-en lijkt me erg klein. Ik denk dat ik toch maar weer een tapasavondje doe, wel zo makkelijk. Lange tafels de woonkamer in is ook erg sfeervol, misschien zelfs de haard aan ;-)
Deze tomaten relish hebben we al getest en is goed bevonden. Hij was heerlijk al mag er voor ons de volgende keer iets meer gember in. Lekker bij een hamburger.
Hamburgers zijn niet geschikt voor een tapas avondje maar de saus smaakt ook bij gamba’s of kleine sausijsjes. Je kunt de saus een paar dagen van te voren maken. Uitstekend geschikt voor deze gelegenheid want een tapas buffet voor veel mensen moet je goed inplannen.
Nu maar hopen dat mijn gasten niet deze weblog lezen….alhoewel de rest blijft toch nog een verrassing voor ze. Ik heb erg veel zin in het avondje!

div-line