VERJAARDAG

under-heading

VERJAARDAG

24 May 2011

Afgelopen weekend mijn verjaardag gevierd met een tapasetentje. Niets zo heerlijk als gezellig met elkaar aan tafel eten en kletsen. Gelukkig zat het weer mee want tapas moet je echt ‘bleven’ aan lange tafels buiten. Een tapas etentje is niet zo veel werk als mensen denken. Plan het goed en dan is het prima te doen. Zorg dat je voldoende kleine schaaltjes hebt. Zet alles repeterend op de tafels zodat iedereen overal bij kan en je elkaar niets hoeft aan te geven. Om het avondvullend te maken kan je 2 tapas gangen voorbereiden, verdeel ze in koud en warm.
Als slot had ik geen tapastoetjes gemaakt, dat is toch te veel werk voor een dag. De hele avond werd er volop gekletst, gegeten en gedronken maar tijdens het toetje ( 2 dagen van te voren gemaakt) kon je een speld horen vallen! De IJstaart was een mooie afsluiting.
Het is een geweldige avond geweest !!

div-line