Say Goodbye

under-heading

Say Goodbye

23 May 2023

Trots en dankbaar!
Mijn lief is met pensioen gegaan. Op zijn werk is er dan altijd een Say Goodbye afscheidsborrel, etentje of bowling party buiten de deur.
Er werd een poos geleden al een hit gegeven, leuk als de say goodbye borrel bij jouw thuis is "je hebt een big green egg" :-)
Okay we snapte de hint :-)
Als je ons een beetje kent dan weet je dat wij niet houden van gefrut met z'n alle om een bbq ( uitzonderingen zoals bv een buurt bbq daargelaten)
Z'n colleges verdiende een bijzondere avond, regelmatig kwamen ze op ziekenbezoek, zelfs toen ze wisten dat einde behandeling naadloos overging in pensioen en hij niet meer terug op z'n werk zou komen.
Onze schoonzoon bood aan om de pitmaster te zijn en dochter en kleinkinderen hielpen mij met de borden opmaken uitserveren en drankjes schenken. Wat een belevenis omdat zo met elkaar te doen.
Erg #dankbaar #mooiememoriesgemaakt
Het was weer een hele happening om 5 gangen te maken voor 14 pers.
Super blij met het resultaat, iedereen vond het heerlijk maar het zal toch zeker het nagerecht zijn die ze zich nog lang zullen herinneren. Iedereen stond op om foto's te maken ????
Alle recepten zijn op de site terug te vinden al hebben sommige wel een andere touch gekregen.
-courgette cappuccino met garnaal spiesje
-warm gerookte zalm, erwten puree, courgette, groene asperge en blauwe kaas dressing
- vitello tonato met in gemaakte rode ui
-bavette met dadels labneh met bramen rode-port saus en 'n crumble van pinda-stemgember-pure chocolade
-eton mess op 2 héle grote planken ( vanille ijs, chocolade ijs, slagroom, héél véél meringue's, aardbeien, chocotopping en kletskoppen

Het hoofdgerecht is origineel gebleven: Klik hier

div-line