Zilverui mayoniase

Saus / Dressing
  

under-heading

Zilverui mayoniase

Ingredienten

4 eetlepels fijngesneden zilveruitjes
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel creme fraiche
1 eetlepel magere yoghurt
zout
versgemalen peper
1 eetlpel citroensap
3-4 saffraan draadjes

Bereiding

Snij de zilveruitjes fijn.
Week de saffraandraadjes in de citoensap
Meng de mayonaise, creme fraiche en yoghurt door elkaar.
Voeg de zilveruitjes toe en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de citroensap met saffraan toe en roer de mayonaise goed door.
Zet weg tot gebruik en roer dan nogmaals goed door.

Serveertip: Lekker bij gerookte zalm of langoustine

Algemeen


persons : nvt
time : 5 minuten
book : www.kesbeke.nl , recept zelf verder uitgewerkt
print : Afdrukken