Varkenshaas met Dijon Marsala saus

Hoofdgerecht
  

under-heading

Varkenshaas met Dijon Marsala saus

Ingredienten

2 varkenshaasjes
4 eetl. Dijon mosterd
1 eetl. olie

2 eetl. boter
2 sjalotjes, fijngesnipperd
250 ml Marsala wijn
1 eetl. Dijon mustard
200 ml creme fraiche

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175Gr.C.
Smeer de varkenshaas ruim in met de Dijon mosterd.

Verhit wat olie in een braadpan en bak de varkenshaas rond om bruin op middelhoog vuur.
Leg de varkenshaas in een ovenbestendige braadslede.
Schuif de braadslede in de oven en bak het vlees in zo’ n 20 minuten. Keer halverwege de baktijd het vlees een keertje om.

Ondertussen: smelt de boter in de braadpan van het vlees. Bak de sjalotjes tot ze zacht en gaar zijn. Voeg de Masala, de Dijon mosterd en de crème fraîche toe en roer dit door elkaar. Kook de saus voor de helft in.

Haal het vlees uit de oven en trancheer het in mooi plakjes, schenk de saus erover en serveer direct

Algemeen


persons : 4
time : 55 minuten
book : Newsbrief: Allrecipes.com
print : Afdrukken