Snelle mosterd saus

Saus / Dressing
  

under-heading

Snelle mosterd saus

Ingredienten

2 bekertjes crème fraîche a 200 ml
½ - 1 eetl . Zaanse mosterd
1 eetl. groene peperkorrels.
zout & peper

Bereiding

Originele recept:
Meng in een schaal of steelpan de crème fraîche met de mosterd en de peperkorrels.
Serveer op kamertemperatuur of verwarm de saus al roerend op een zacht vuurtje.
Breng op smaak met zout en peper.

Aangepast recept:
Zelf heb het recept iets anders gemaakt, ipv 2 bekertje crème fraîche heb ik 1 bekertje gebruikt.
Nadat ik het vlees gaar was heb ik het warm gehouden in aluminium folie.
Veel van het braadvocht heb ik verwijderd, laat zo’n 5 eetlepels in de pan zitten. Roer hier de crème fraîche, Zaanse mosterd en groene peperkorrels door.
Breng op smaak met zout en peper, let op niet te veel, de peperkorrels geven al lekker smaak af.

Algemeen


persons : 4
time : 5 minuten
book : Kookboek: Bijzonder, recept iets aangepast
print : Afdrukken