Rode kool met balsamico

Bijgerecht
  

under-heading

Rode kool met balsamico

Ingredienten

50 gr rozijnen
100 ml balsamico azijn
2 eetl. olie
500 gr gesneden rode kool
50 gr pijnboompitten

Bereiding

Week de rozijnen 15 minuten in de balsamico azijn.
Giet ze door een zeef boven een kom. Bewaar 4 eetlepels balsamico azijn.

Verwarm de olie in een wok en bak hierin de rode kool op hoog vuur.
Voeg na 3 minuten de rozijnen en pijnboompitten toe en bak deze een minuutje mee.
Voeg de balsamico azijn toe en bak alles nog een paar minuutjes goed door.

Breng op smaak met vers gemalen zeezout.

Serveertip: Lekker bij hertenbiefstuk

Algemeen


persons : 4
time : 15 minuten weken + 10 minuten bakken
book : Tijdschrift: Delicious dec 2006
print : Afdrukken