Perziken tomatensalsa

Bijgerecht
  

under-heading

Perziken tomatensalsa

Ingredienten

4 rijpe perziken
2 rijpe tomaten
1-2 rode Spaanse pepers
2-3 eetl. muntblaadjes of naar smaak
2 theel. fijne kristalsuiker
kneepje limoensap
zout & peper

Bereiding

Ontvel de perziken en snijd het vruchtvlees n blokjes van 2 cm.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadjes en snijd daarna de tomaat in blokjes
Verwijder de zaadjes uit de Spaanse peper en snijd deze ragfijn.
Snijd de muntblaadjes fijn.

Meng alle ingrediënten voor de salsa in een kom.
Breng op smaak met zout, peper en een kneepje limoensap.
De hoeveelheid hangt af van hoe zoet de perziken zijn.

Dek de salsa af met plasticfolie tot gebruik.

Serveertip:
Lekker bij gegrilde vis
Lekker bij pittige limoen varkenshaas

Algemeen


persons : 4
time : 10 minuten
book : Tijdschrift: Delicious juli 2009
print : Afdrukken