Pepersaus van Frank

Saus / Dressing
  

under-heading

Pepersaus van Frank

Ingredienten

125 gr home made demi glace, die heb ik gekregen :-)
150 ml water
zout
peper
1/2 teaspoon kippenbouillonpoeder
3 teaspoons gembersiroop
1/2 teaspoon citroensap
100 ml slagroom
1 teaspoon tometenketjup
verse groene peperbolletjes

Bereiding

Leng de geconcentreerde demi glacé aan met het water. Prbeer zoveel mogelijk op smaak te brengen.
Schenk de saus door een puntzeef, je houd dan 120 ml over.
Voeg de slagroom toe en proef nogmaals, breng verder op smaak.

Voeg op het laatst de groene hele peperkorrels toe en bind de saus met wat allesbinder.

Breng de saus op smaak met alles wat nodig is om er een lekkere saus van te krijgen, best ingewikkeld !

Algemeen


persons : 2 personen
time : 10 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken