Parmazaanse koekjes met rozemarijn

Brood
  

under-heading

Parmazaanse koekjes met rozemarijn

Ingredienten

Parmezaanse kaas geraspt
Verse rozemarijn

Bereiding

Rasp de Parmezaanse kaas.
Was de rozemarijn, haal de naaldjes van het takje en hak de naaldjes fijn.

Meng de rozemarijn door de fijngehakte Parmezaanse kaas.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Zet de kook ring op de bakplaat en strooi er een laagje parmezaan in.
Verwijder de kookring weer ( die gaat niet mee de oven in)

Plaats de bakplaat gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Haal de plaat uit de oven en maak de koekjes voorzichtig los en laat ze afkoelen.

Serveertip: voor diverse garneringen te gebruiken.

Algemeen


persons : nvt
time : afhankelijk van hoeveel je er gaat maken
book : Diner bij Joop en Ans
print : Afdrukken