Makreel mayonaise

Saus / Dressing
  

under-heading

Makreel mayonaise

Ingredienten

2-3 augurken
½ gestoomde makreel
4 takjes peterselie
zout & peper
4-6 eetl. mayonaise

Bereiding

Snijd de augurken fijn.
Pluk het vlees van de makreel van de graat.
Verwijde het vel.
Scheur het makreel vlees in stukken.
Hak de peterselie grof.

Pureer de makreel, augurken, peterselie en de mayonaise tot een gladde saus.
Met de hand wordt het een wat grovere saus, met de keukenmachine een mooi gladde saus, gelijk welke u voorkeur heeft.
Breng de saus op smaak met zout, peper en zout en wat augurkennat.

Serveertip, lekker bij:
- Rosbief
- Biefreepjes met makreelmayonaise

Algemeen


persons : nvt
time : 10 minuten
book : Tijdschrift: Foodies juli 2009
print : Afdrukken