1 theelepel all spice
1 theelepel venkelzaad
1 theelepel zwarte peperkorrels
1 theelepel koriander zaadjes
1 theelepel komijnzaad
5 kruidnagel
zout
1 theelepel kurkuma
Verwarm de all spices, venkelzaad, zwarte peper, koriander, komijn en kruidnagel in een droge koekenpan totdat ze wat van hun natuurlijke olie uitscheiden.
Doe ze in een vijzel en vijzel ze fijn.
Voeg kurkuma en zeezout toe, voeg wat jus d'orange toe tot je een smeuig papje hebt.
Smeer daar de plakken aubergine mee in en bak deze in ruim goed verwarmde olie.
Laat daarna de aubergine's uitlekken op keukenpapier.
Opmerking: Ik had geen all spices zaad, ik heb all spices oftewel piment in poeder vorm gebruikt.
De volgenden keer minder kruidnagels gebruiken, dat vond ik overheersen.
: nvt
: nvt
: TV programma Masterchef Holland 2016
: Afdrukken