400 gr kalkoenfilet
2 bosuitjes
40 gr margarine
3 dl droge witte wijn
¼ liter slagroom
1 eetlepel mosterd
2 volle theelepels maizena
100 gr gepelde garnalen
peper en zout
Snijd de kalkoenfilet in reepjes van 3 cm lang. Snipper de bosui. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de stukjes kalkoen rondom bruin. Voeg het grootste gedeelte van de bosui toe en bak deze 1 minuut mee. Schenk d wijn in d span en roer op hoog vuur de aanbaksels op d bodem van de pan los. Voeg al roerend de room en de mosterd toe en laat het vlees in nog circa 3 minuten gaar worden.
Roer de maizena met water glad en bind hiermee de saus.
Verwarm de garnalen kort mee en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Garneer met de rest van de bosui.
serveertip: lekker met gebakken witlof en rijst
: 4
: 15 minuten
: Diner bij Petra
: Afdrukken