350-400 gr varkenshaas
1 pak koel verse gnogghi
2 uien
1 rode paprika
400 gr champignons
2 takjes peterselie
Peper zout
4 eetlepels olijfolie
1/5 dl cognac of vieux
¼ liter slagroom
1 eetlepel tomatenpuree
Uien pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Peterselie in toefjes verdelen.
Verhit de olie en bak de uien, paprika en champignons op hoog vuur 5 minuten. Tomatenpuree erbij en even meebakken. Afblussen met cognac. Slagroom toevoegen en op hoog vuur tot gebonden saus laten inkoken. Op smaak brengen met zout en peper en een scheutje tabasco.
Snij de varkenshaas in dunne plakjes.
Verhit wat boter in een pan en bak de plakjes ( per portie) 1 minuut per kant. Leg de plakjes in de paprikaroomsaus
Kook de gnogghi gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet af en meng deze voorzichtig door de roomsaus met vlees
: 4 pers
: 30 minuten
: Eigen recept
: Afdrukken