400 gr Thaise (glas) noodles of mihoen
2 gebakken eendenborst filets
1 puntpaprika
1 paksoi
olie om in te bakken
50 ml gembersiroop
4 eetl soja saus
Marineer en bak de eendenborst filet volgens dit recept.
Snijd de eendenborst in mooie reepjes en verwarm deze even in een droge koekenpan.
Maak de puntpaprika schoon en snijd deze in mooie dunne schuine stukjes.
Was de paksoi en snij deze in stukjes.
Verhit de olie en roerbak de paprika met en de paksoi.
Schenk de gembersiroop en de sojasaus erbij en verwarm deze even mee.
Als je meer saus wenst, voeg dan van beide wat meer toe.
Bereid de glasnoedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Giet de noodles af.
Doe de noodles in een voorverwarmd diep bord. Schep hier de roerbak groenten op en leg daarop de reepjes eendenborst.
Schep het vocht wat in de pan is achtergebleven van het roerbakken ( de gember en soja) over de eendenborst.
Serveer het gerecht meteen.
Tip: Marineer en bak meerdere eendenborsten en vries die in. Zo zet je op andere dagen heel snel een lekkere maaltijd op tafel
: 4
: 15 minuten, zonder voorbereiding vlees
: Eigen recept
: Afdrukken