Chateaux Briand van ongeveer 300 gr*
zwarte peper, vers gemalen
*Bijzonderheden:
Wist u dat...
Een chateaubriand één dubbele biefstuk is, 300 g weegt en van de ossenhaas gesneden wordt?
Kleine biefstukjes (50-60 g) filet-mignon heten?
Meer info:
www.vlees.nl/content/vleeswaaier
Maal heel veel peper en rol daar de Chateaux Briand doorheen.
Druk goed aan.
Bak de Chateaux Braind goudbruin aan in roomboter en olie.
( ongeveer 2 minuten)
Leg het vlees in een vuurvaste schaal*
Bak de Chateaux Briand af, ongeveer 7 minuten in een voorverwarmde oven van 180 Gr.C.
Trancheer het vlees in plakjes van ongeveer 1 cm dikte.
* Tip: Je kunt het vlees ook van te voren bakken en laten afkoelen. Volg verder het recept maar verleng de baktijd in de oven met 2 minuten.
: 2
: 15 minuten
: Eigen recept
: Afdrukken