4 geroosterde casino sneetjes
1 bosuitje
3 gedroogde tomaatjes in olie
100 g gerookte palingfilet
1/2 citroen
4 eetlepels bieslookpesto (bakje)
4 geroosterde casino sneetjes
1 bosuitje
3 gedroogde tomaatjes in olie
100 g gerookte palingfilet
1/2 citroen
4 eetlepels bieslook-pesto (bakje)
Casino sneetje in broodrooster roosteren.
Bosuitje schoonmaken en in ringetjes snijden.
Tomaatjes in ragfijne reepjes snijden.
Palingfilets in stukken van ca. 3 cm snijden en citroen erboven uitknijpen.
Sneetjes brood besmeren met 2 eetlepels bieslook-pesto
Met 3/4 van uiringetjes en tomaatreepjes op de broodjes leggen.
Palingstukken erop leggen.
Rest van bieslook-pesto over paling scheppen en rest van uiringetjes en tomaatreepjes erover verdelen.
: 2
: 15 minuten
: Lunch bij Marian L.
: Afdrukken