Asperges met bieslooksaus

Hoofdgerecht
  

under-heading

Asperges met bieslooksaus

Ingredienten

16 asperges
8 plakken lekkere ham
8 eieren
aardappelpuree voor 4 personen
1 pakje seizoenssaus Maggi ( met bieslook en peterselie)

Bereiding

Schil de asperges goed en snij aan de onderkant het houterige gedeelte er af.

Kook de asperges met wat zout 10 minuten en laat de asperges daarna nog 10 minuten in het kookwater staan en nagaren.

Kook de eieren hard, pel ze en doe ze twee keer door de eisnijder ( een keer gewoon, een keer overdwars)

Maak een zeer smeuïge aardappelpuree.

Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.

Leg de asperges op een bord, schenk wat saus hierover en bestrooi het met de eikruim.
Serveer de asperges met ham en aardappelpuree*

* Niet zoals het traditioneel hoort, echter in combinatie met de saus erg makkelijk, lekker en smaakvol.

Algemeen


persons : 4
time : 50 minuten
book : Eigen recept
print : Afdrukken