Springbokfilet met beukenzwam gorgozolasaus

Hoofdgerecht
  

under-heading

Springbokfilet met beukenzwam gorgozolasaus

Ingredienten

4 springbokfiletjes a 100 gr
400 gr pasta
4eetl olie om in te bakken
peper en zout
400 gr blanke beukenzwammen
50 ml droge witte wijn
1 dl room
100 gr gorgonzola
1 eetl. gehakt peterselie

Bereiding

Springbokfilets in 5 minuten op zacht vuur roze bakken.
Bestrooien met zout en peper.
Afgedekt in aluminiumfolie warm houden.

Beukenzwam bakken in achtergebleven vet
Afblussen met de wijn, room toevoegen, even doorkoken.
Voeg de gorgonzola toe en roer deze er door.
Op smaak brengen met zout en peper.

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Schep de pasta op voorverwarmde borden, schep hier de beukenzwam gorgonzola op.
Trancheer de springbokfilets en leg deze hier boven op, garneer af met wat peterselie.

Algemeen


persons : 4
time : 20
book : Eigen recept
print : Afdrukken