Pappardelle met raapstelen

Hoofdgerecht
  

under-heading

Pappardelle met raapstelen

Ingredienten

500 gr raapstelen
350 gr vers Pappardelle ( of gewone lintpasta)
1 rode ui, fijn gesnipperd
2 tenen knoflook, fijn gehakt

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Spoel de pasta daarna goed af en meng er olijfolie doorheen ( tegen het plakken)

Verwijder de wortels van de raapstelen, was ze goed zodat er geen zand meer inzit. Laat de raapstelen goed uitlekken.

Fruit de knoflook en ui in olie aan.
Bak hierin de pasta op en meng er de raapstelen door.
Houd de raapstelen lekker knapperig en serveer direct.

Serveertip: Geef er vlees naar eigen keuze bij bv lamsracks of zoals op de foto reepjes kogelbiefstuk.

Algemeen


persons : 4
time : 30 minuten
book : Gedeelte uit kookles menu
print : Afdrukken