2 kropjes Little Gem
10 hele amandelen, grof gehakt
marinade sausje van Biefstuk Teriyaki
Bak het vlees ( deze keer Biefstuk Teriyaki) in een pan.
Doe de biefstuk in aluminiumfolie en houd deze warm.
Snij de Little Gem doormidden en zorg ervoor dat de bladeren in het hart vast blijven zitten.
Bak de Little Gem in het achtergebleven braadvocht van de biefstuk in enkele minuten aan.
Schenk de overgebleven marinade van de biefstuk over de sla en laat deze even mee verwarmen.
Serveer de Little Gem te samen met de biefstuk.
Strooi wat gehakte amandelen over de Little Gem.
Extra info:
Little Gem
Smaak: zeer zoet voor een slasoort.
Lekker in/als/bij: door de korte stevige bladeren zijn ze ook geschikt om ermee te dippen.
Bijzonderheid: zeer populair in Groot-Brittannië. Little Gem lijkt op bindsla.
: 4
: 6 minuten
: Eigen recept
: Afdrukken