Knolselderij cake

Bijgerecht / Quiche
  

under-heading

Knolselderij cake

Ingredienten

400 gr knolselderij, geraspt op de grove rasp
1 klein teentje knoflook
200 ml room
1eidooiers
1 hele ei
zout en peper
paneermeel

Bereiding

Maak een "liaison" de van de room , de eidooiers en de hele eieren, op z'n Hollands gezegd maak een verbinding, dus meng het goed. Voeg de uitgeperste teen knoflook toe en breng het geheel hoog op smaak omdat de knolselderij neutraal van smaak is.

Schil dan de knolselderij en rasp deze op een grove rasp.
Doe de knolselderij rasp in een met bakpapier bekleedt cakeblik en schenk hierop de “liaison”.

Bestrooi met paneermeel en bak af in een oven van 150 Gr.C ongveeer 45 minuten.

Opmerking: Ik heb hem er ongeveer 8 minuten langer in laten staan omdat ik hem nog niet helemaal gaar vond. Hij is ook niet mooi bruin geworden. De volgende keer de temperatuur iets ophogen, de smaak was heerlijk dus dit wordt een blijvertje!

Algemeen


persons : 4
time : 60
book : Gedeelte uit een kookles menu
print : Afdrukken